Masterclasses Haliaeti 2015

Masterclasses Haliaeti 2015

Kulturno umetniško društvo Ars Haliaeti bo med 24. in 31. julijem 2015 organiziralo 5. mojstrske tečaje Masterclasses Haliaeti. Letos se bomo ponovno vrnili v Izolo, kraj v katerem sta se naša vizija in seminar rodila.

Kot vsako leto, bodo tudi letos udeleženci lahko ustvarjali pod mentorstvom uglednih, mednarodno priznanih pedagogov in glasbenikov. Letos bodo naši gostje:

Koryun Asatryan (saksofon)

Ofer Canetti (violončelo)

Oskar Laznik (saksofon)

Kevin Robert Orr (klavir)

Nora Romanoff-Schwarzberg (viola)

Benjamin Ziervogel (violina)

Alenka Zupan (flavta)


Lokacija in datum

Kje: Glasbena šola Izola

Kdaj: 24. – 31. julij 2015

Rok prijav: 15. julij 2015

Tečaji bodo potekali v Besenghijevi palači (Gregorčičeva 76, 6310 Izola), kjer bo tudi potekala večina koncertov. Vstop bo za udeležence naših tečajev prost.

Solisti in komorne skupine

Vsak udeleženec (tako solist kot komorna skupina) bo deležen štirih individualnih ur z izbranim profesorjem. Vsakemu razredu, ki to potrebuje, bo dodeljen korepetitor. Vadnice bo mogoče uporabljati tekom celotnega trajanja tečajev. Kotizacija znaša 300€ za soliste in 500€ za komorne skupine.

Vsem udeležencem priporočamo, da imajo pripravljeno krajšo skladbo (do 8 minut), saj bo priložnosti za javne nastope veliko. Izbrane koncerte bosta pokrila Regionalni RTV center Koper – Capodistria ter Radio Koper

Komorna opcija

Komorna opcija je dopolnilo osnovni udeležbi in ponuja vsakemu udeležencu dodatne 3 ure. Namenjena je vsem željnim izkušnje komornega muziciranja, ki bodisi nimajo že sestavljene skupine, ali bi želeli sodelovati v drugačnem anslamblu in spoznati nove glasbenike. Strokovna komisija, ki bo sestavljena iz profesorjev tečajev, bo pregledala vse prijave in sestavila komorne zasedbe na podlagi instrumentov, nivoja in starosti glasbenikov. Obenem bo komisija novosestavljeni skupini tudi dodelila primeren program.

Udeleženci, ki bodo izbrani kot člani skupin, bodo seznanjeni z odločitvijo do 15. 6. 2015, kar jim bo omogočilo dovolj časa, da izdelajo lastne parte in pričnejo z delom ob prihodu v Koper. V kolikor posamezne udeležence ne bi bilo mogoče vključiti v skupine, bo znesek te opcije povrnjen. Cena komorne opcije znaša 150€ (skupno 450€).

Nastanitev

Kotizacija ne vključuje nastanitve in prehrane. Vsem potencialnim udeležencem priporočamo nastanitev v apartmajih, pri čemer bomo samoumevno pomagali. Po želji bomo tudi povezali prijavljene udeležence med seboj, da bodo prišli do cenovno ugodne rešitve. Apartmajev je po mestu veliko, vendar svetujemo, da se jih rezervira najkasneje do izteka roka prijav, saj gre le za višek turistične sezone.

Prijava

Postopek prijave je izjemno enostaven—skenirano izpolnjeno prijavnico in potrdilo o plačilu kotizacije pošljite na naš elektronski naslov info@ars-haliaeti.si, oz. natisnjeno na naš poštni naslov “KUD Ars Haliaeti, Pobočna 5, 6310 Izola”. Podatke za nakazilo najdete na prijavnem obrazcu.

Masterclasses Haliaeti 2015 - prijavni obrazec

Masterclasses Haliaeti 2015 – prijavni obrazec

Preberite si nekatere napotke in koristne informacije.

Podatki društva

Kulturno umetniško društvo Ars Haliaeti / Associazione culturale artistica Ars Haliaeti

Naslov: Pobočna 5, 6310 Izola, Slovenija

Davčna št.: 94453543

Iban: SI56 10100 0049318578

Swift: BAKOSI2X

Internet: ars-haliaeti.si

e-Mail: info@ars-haliaeti.si

 

Umetniški vodja tečajev Masterclasses Haliaeti

Rok Palčič

rok.palcic@ars-haliaeti.si


V kolikor imate dodatna vprašanja oz. posebne želje, stopite z nami brez zadržkov v kontakt!

 

Print Friendly, PDF & Email