Nastanitev in prehrana

Zavedamo se, kako pomemben je vsak cent, zato se vedno potrudimo pripraviti za udeležence naših tečajev izjemne ponudbe.

S Študentskim domom Koper imamo posebno pogodbo, ki ponudi udeležencem naših tečajev nočitve že od 17,50€ (4-posteljna soba). Za dodatne 3,50€/dan je mogoče naročiti tudi zajtrk. Glede na to, da priporočamo, da pridete v Koper v nedeljo (6. 7.) in ostanete do 15. 7., smo pripravili izjemno ponudbo za 9 nočitev, ki znaša zgolj 122,50€. Na voljo so tudi 2- in 3-posteljne sobe, ki pa so malenkost dražje. Kontaktirajte nas za podroben cenik. Sobe so rezervirane zgolj za udeležence naših tečajev.

Paket kosila in večerje znaša 6,50€/dan v restavraciji Osnovne šole Koper. Kakovost hrane je odlična, zato priporočamo to izbiro vsem udeležencem.

Na prijavnem obrazcu označite vašo izbiro glede nočitev in prehrane. Za rezervacije so odgovorni predstavniki Študentskih domov in Osnovne šole Koper, celoten postopek pa bodo usklajevali z nami, tako da vam bomo rade volje pomagali če bo potrebno.

Print Friendly, PDF & Email