Kevin Robert Orr, Koryun Asatryan – Masterclasses 2012

Piano and Saxophone Masterclasses – Masterclasses Haliaeti 2012

 

Kevin Robert OrrV našem društvu se veselimo dejstva, da bomo lahko prihodnje leto ponovno gostili dr. Kevina Roberta Orra, pianista in profesorja klavirja na floridski univerzi Gainesville v ZDA. Julija 2011 je poskrbel, da so udeleženci poletne šole klavirja pokazali kaj se vse da v enem tednu narediti in so tako na zaključnem koncertu seminarja navdušili do zadnjega sedeža polno dvorano Manziolijeve palače v Izoli.Koryun Asatryan

Julija 2012 se bo našemu ameriškemu profesorju pridružil še Koryun Asatryan, saksofonist iz Armenije, ki sicer ni tuj slovenski glasbeni sceni, saj se vedno znova pojavlja na naših koncertnih odrih. Predstavil pa se ne bo le kot solist, temveč predvsem kot pedagog, kajti kljub njegovi mladosti, je med ostalim tudi profesor na prestižni Visoki šoli za glasbo in gledališče München.

Kot vedno stremi naše društvo k zagotavljanju čim boljših pogojev. Ker je Besenghijeva palača, kjer ima prostore izolska glasbena šola, kljub njeni lepoti premajhna, smo se odločili seminar prestaviti v Koper, tako da bodo predavanja potekala v veliki dvorani Glasbene šole Koper. Ponovno se zahvaljujemo gospodu Babniku, ravnatelju GŠ Koper, ki je tudi ta projekt, kot prejšnje brez zadržkov podprl. Seminar bo potekal od 15. 7. – 21. 7. 2012 (Kevin Robert Orr) ter od 23. 7. – 27. 7. 2012 (Koryun Asatryan). Cena seminarja je 380€ za aktivne udeležence, 100€ za pasivne udeležence.

Za vse informacije v zvezi z masterclassom, nas kontaktirajte na info@ars-haliaeti.si oz prenesite prijavni obrazec ali e – brošuro | Visoka ločljivost (6,7 MB) | Nizka ločljivost (2,4 MB)

Print Friendly, PDF & Email